Laatu ja
asiakaskokemus
kohdillaan


Toimintamme kulmakiviä ovat asiakkaan kuunteleminen ja laadunvarmistus. Siivoojamme tuntevat kohteensa ja palveluesimiehemme tapaavat asiakkaita säännöllisesti, jopa päivittäin. Aktiivinen työn valvonta ja opastus takaavat palveluvarmuuden, ja asiakkaamme tietävät aina, kuka siivouksesta viime kädessä vastaa.

Menestys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat, että yritykseemme luotetaan, osaamistamme arvostetaan ja toimimme kilpailukykyisesti.

Vahvuutemme ovat
  • ammattitaitoinen, koulutettu ja pysyvä henkilöstö
  • helposti lähestyttävä, käytännönläheinen organisaatio
  • joustavuus ja nopea reagointi asiakkaan toiveisiin
  • kattavat ja kustannustehokkaat palvelut
  • moderni laitekanta ja siivousmenetelmät
  • kestävän kehityksen periaatteiden mukainen toiminta
  • perheyrityspohjan tuoma sitoutuminen

Meille on tärkeää teidän yrityksenne hyvinvointi ja työssä viihtyminen!


Tuotamme teille kokonaisvaltaista puhtauspalvelua, jossa olemme ottaneet huomioon tämän päivän asiakasvastuullisuuden. Teidän henkilökuntanne viihtyvyys ja tuloksenteko on osa meidän jokaista päivää.

Tuotamme siivous- ja toimitilapalveluja hyvin monenlaisille asiakkaille. Tiedämme asiakaskunnastamme löytyvän juuri teidän yhteisön kaltaisia referenssejä. Ne ovat maininnan arvoisia ja omalla toimialallaan menestyneitä toimijoita.

Usein palvelumme koostuu monesta eri tekijästä: sopimussiivouksen lisäksi asiakkaamme haluavat meidän täyttävän erikoistoiveita. Teemme asiakkaalle tilaustyönä lattioiden, ikkunoiden, seinien ja kattopintojen perussiivouksen.

Erilaiset projektityöt voimme sopia osaksi siivouspalvelua jo sopimuksen tekovaiheessa.

Oheistarvikkeet ja -palvelut ovat osa asiakkaan tarpeita. Me pystymme toimittamaan juuri teidän haluamia tuotteita silloin kun te sitä haluatte. Kaikki teidän tarpeiden mukaista ja laatuista. Kannattaa kysyä meiltä, me palvelemme.

Soittakaa ja pyytäkää meitä käymään!
Meidän työ on palvella teitä.